Tjänster

Service och reparationer av skogsmaskiner
Maskinservice i Norden utför service och reparationer av skogsmaskiner från de flesta på marknaden förekommande märken och modeller. Vi har gedigen såväl kunskap som erfarenhet och båda våra serviceverkstäder i Söderhamn och Ätran rymmer upp till fyra skogsmaskiner vilket gör att vi har stor kapacitet och möjlighet att alltid ge våra kunder snabb och tidseffektiv service. Våra välutrustade servicebussar står alltid redo för att rycka ut när hjälpen behövs på plats ute i skogen.

Våra samarbetspartners är Eco Log, Gremo, Rottne (Ätran) och Malwa. Vi kan dock serva skogsmaskiner av de flesta märken och du är alltid välkommen att kontakta oss om du behöver hjälp med din maskin.

Maskinombyggnationer
Maskinservice kan hjälpa till med ombyggnationer av såväl stora som små maskiner och har med vår samlade kompetens kunnandet som behövs för att hitta en lösning som gör din maskin så effektiv som möjligt. Dessutom vet vi att ni är många därute som har bra ideér och vi är gärna med för att se om vi kan förverkliga dem tillsammans.

Brandbesiktningar
Då det ställs allt högre miljökrav på dagens arbetsfordon avseende utsläpp och buller skapas också nya utmaningar i brandskyddsarbetet. Motorutrymmena blir alltmer slutna och den installerade utrustningen som ljuddämpare och partikelfilter får sämre avkylning vilket ökar risken för brand.

Maskinservice i Norden är ackrediterade för DAFO och Fogmaker släckanläggningar och du är varmt välkommen till oss för din årliga brandbesiktning.

Service och reparation av AC-anläggningar i maskiner
Att serva din AC-anläggning ger längre livslängd till systemet och minskar riskerna för att få problem på lång sikt. Vi hjälper dig med servicen och kan även både felsöka och reparera din AC-anläggning om något gått sönder. Vi är ackrediterade för mobila anläggningar upp till 3kg.